Wyprodukowany z najlepszych składników:Ten włoski makaron wytwarzany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum i regionalnych surowców. Ziarno uprawiane jest w pobliskiej Kalabrii, bez sztucznych dodatków i produkowane z dbałością o szczegóły.
To wyraz kalabryjskiego rzemiosła– rzadki specjał wytwarzany w całości ręcznie, niespotykany w żadnym makaronie produkowanym przemysłowo. Prawdziwy rarytas wśród włoskich makaronów z Włoch.
Firma rodzinna:Makaron wytwarzany jest w małej, rodzinnej fabryce Pastificio Gioia w Kalabrii, gdzie każdy etap produkcji odbywa się ręcznie i zgodnie z tradycyjnymi metodami – starannie przygotowywany dla autentycznego smaku.
Kawałek Kalabrii na Twoim talerzu– autentyczny, ręcznie robiony i niepowtarzalny.
Pastificio Gioia to coś więcej niż tylko makaron– to wyraz kalabryjskiego rzemiosła. Ten rzadki specjał wytwarzany jest z najwyższą starannością w małej, rodzinnej fabryce w Kalabrii.
W fabryce Pastificio Gioia wszystkie produkty są wytwarzane ręcznie, wyłącznie z regionalnych składników i bez sztucznych dodatków. Każde opakowanie to autentyczny kawałek Włoch, który wzbogaci Twoją kuchnię.
Makaron rzemieślniczy z mieszanki semoliny z pszenicy durum i szafranu w proszku.
Wytwarzany metodą brązowania i suszony w niskiej temperaturze.
Średnie wartości odżywcze na 100 g: Energia 1299 kJ/306 kcal; Tłuszcz 0,88 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; Węglowodany 63,4 g, w tym cukry 2,6 g; Białko 10,12 g; Sól 0,002 g.
Parametry:
Dane producenta
PASTIFICIO GIOIA
Via Lungomare snc
89013 Gioia Tauro
Italy
info@pastificiogioia.it
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.