Wyprodukowany z najlepszych składników:Ten włoski makaron wytwarzany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum i regionalnych surowców. Ziarno uprawiane jest w pobliskiej Kalabrii, bez sztucznych dodatków i produkowane z dbałością o szczegóły.
To wyraz kalabryjskiego rzemiosła– rzadki specjał wytwarzany w całości ręcznie, niespotykany w żadnym makaronie produkowanym przemysłowo. Prawdziwy rarytas wśród włoskich makaronów z Włoch.
Firma rodzinna:Makaron wytwarzany jest w małej, rodzinnej fabryce Pastificio Gioia w Kalabrii, gdzie każdy etap produkcji odbywa się ręcznie i zgodnie z tradycyjnymi metodami – starannie przygotowywany dla autentycznego smaku.
Kawałek Kalabrii na Twoim talerzu– autentyczny, ręcznie robiony i niepowtarzalny.
Pastificio Gioia to coś więcej niż tylko makaron– to wyraz kalabryjskiego rzemiosła. Ten rzadki specjał wytwarzany jest z najwyższą starannością w małej, rodzinnej fabryce w Kalabrii.
W fabryce Pastificio Gioia wszystkie produkty są wytwarzane ręcznie, wyłącznie z regionalnych składników i bez sztucznych dodatków. Każde opakowanie to autentyczny kawałek Włoch, który wzbogaci Twoją kuchnię.
makaron rzemieślniczy, otrzymywany z mieszanki semoliny z pszenicy durum, mąki gryczanej i wody.
Średnie wartości odżywcze na 100 gr: Wartość energetyczna 1511 kJ/ 356 kcal; Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g; Węglowodany 71,7 g, w tym cukry 3,0 g; Białka 11,8 g; Sól 0,02 g.
Parametry:
Dane producenta
PASTIFICIO GIOIA
Via Lungomare snc
89013 Gioia Tauro
Italy
info@pastificiogioia.it
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.